Thermomix TM6
Tryby i funkcje urządzenia Thermomix® TM6 Wysokie temperatury Nadaj Twoim daniom bardziej intensywny smak i korzystaj z technik takich jak delikatne i mocne rumienienie oraz karmelizowanie. Sous-vide Poczuj się jak szef kuchni i twórz soczyste dania o intensywnym smaku i zapachu, używając tej techniki kulinarnej, która pozwala zachować wszystkie walory smakowe i odżywcze przygotowanych potraw. Wolne gotowanie Tryb Wolnego Gotowania pozwala uzyskać wyjątkową konsystencję i niepowtarzalny smak bez konieczności myślenia o czasie, prawidłowej temperaturze czy mieszaniu. Fermentacja Fermentacja to naturalny proces, w którym mikroorganizmy i „dobre” bakterie rozkładają cukry. Fermentowanie to aktualnie bardzo popularny trend żywieniowy. Zagęszczanie Sosy dodaje się do wielu potraw w celu podkreślenia i dopełnienia ich smaku. Mogą być różne: ciepłe, zimne, płynne, kremowe, gęste. Gotowanie Ryżu Dzięki trybowi Gotowania Ryżu w TM6, uzyskasz idealną puszystość, twardość i konsystencję gotowanego ryżu lub innych zbóż, takich jak kasza jaglana, kasza bulgur czy orkisz. ... i wiele innych funkcji i trybów gotowania: karmelizowanie, gotowanie na parze, emulgowanie, wyrabianie, gotowanie, mielenie, mieszanie, miksowanie, ubijanie, podgrzewanie, gotowanie jajek, rozdrabnianie. Urządzenie używane sporadycznie, stan idealny. Cały komplet w zestawie.